Yoga

Yoga bildetYogaworks

Gravidyoga

Barselyoga

Yoga mot stress

Barneyoga

Ungdomsyoga

Roligyoga

- dette er kursformer som jeg holder, eller kan holde. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt.​​

Yogaworks - smidig yoga med styrke. Yoga med med samspill mellom pust og flyt i bevegelsene. Øvelser for armer, skuldrer og rygg, men også kroppen som helhet. Dette er en time for deg som ønsker å fokusere innover kombinert med god pust og styrkende øvelser. Yoga kan være en ypperlig måte å hente seg inn på eller forebygge stress. Timen avsluttes med avspenning.

Påmelding under rubrikken påmelding kurs. Har du spørsmål, ta kontakt via kontaktskjema eller telefon 41 42 56 01.

Litt om yoga

Yoga betyr forening eller enhet. Det er mange retninger og metoder innen yoga, men felles er sansing, forening og glede. Når en praktiserer yoga, gjør en det motsatte av det mange gjør i hverdagen. Fokuset er på pust, bevegelse, tilstedeværelse  da er det letter å kjenne etter, jobbe og samarbeide med kroppen. Det skaper balanse, avspenning og velvære. Yoga er ingen religion og er utbredt i den vestlige verden på tvers av ulike trosretninger.

Jeg, Renate Vågnes, har praktisert yoga innen forskjellige retninger i flere år, først sporadisk. I perioden 2008-2011 gikk jeg i lære med yogalærer Karen Kollien Nygaard. Hun er også en dyktig spaltist, psykolog, foredragsholder og forfatter, gitt ut boka "I balanse" og medforfatter i "Fitness Yoga". Gjennom denne yogaundervisningen ble jeg virkelig kjent med yoga og dens effekter. Sommeren 2014 startet jeg på en videreutdanning innen terapeutisk yoga med Karen Kollien Nygaard. Den følelsen yoga gir i forkant, i øyeblikket og i etterkant er ubeskrivelig, - den må oppleves. Det vekket så stor interesse at jeg utdannet meg til Medisinsk yogainstruktør for barn og unge, og yogainstruktør for voksne, rettet mot stress og utbrenthet. Jeg har fordypning som yogalærer innen gravide yoga og barselyoga. - Yoga er et fantastisk verktøy som kan brukes i hverdagen, blant annet for å hente seg inn, slappe av og bedre konsentrasjonen. I 2012 fullførte jeg 200- timers sertifisert yogalærerutdannelse, innen Yogaworks, mer informasjon om yogaworks www.yogaworks.com. I tillegg har jeg uliker fordypninger innen medisinsk yoga for barn, ungdom og mot stress, samt gravid og barsel yoga.

Sunnmøre friskvern tilbyr yoga rettet mot stress, avspenning, utbrenthet og forebygging. Det fokuseres på kroppsbevissthet, pust og øvelser for rygg og nakke. For barn rettes fokuset på pust, avslappning og yogaøvelser kombinert med fortellinger. - Yoga skal være gøy, både for barn og voksne.

Sunnmøre friskvern tilbyr også yoga til bedrifter.

Lyst å prøve eller har spørsmål?​

Ta kontakt her